LEKTORIRANJE BESEDIL

Ponujamo strokovno lektoriranje vseh vrst besedil. Imate besedilo dolgo 10 strani, morda besedilo, ki obsega 300 strani, diplomsko nalogo, pogodbo, eseje ali kakršnokoli drugo besedilo? Pri naši prevajalski agenciji vam vam bomo pomagali odpraviti slovnične in pravopisne napake ter poskrbeli za brezhibno besedilo v skladu z jezikovnimi pravili.

Pošljite nam vaše besedilo in naši vrhunsko usposobljeni lektorji ga bodo pregledali, popravili in vam ga vrnili brezhibnega in brez napak. Sodelujemo tako s posamezniki, kot tudi mednarodnimi podjetji in organizacijami, saj lektoriramo vse vrste besedil, od enostavnih do izredno zahtevnih.

Naši lektorji imajo veliko znanja in izkušenj, zato so prav izbira v primeru, da potrebujete lektoriranje besedila in bi želeli, da bo delo opravljeno kakovostno in v dogovorjenem roku. Če potrebujete lektoriranje kakršnega koli besedila, nam pošljite povpraševanje ali nas pokličite in pripravili vam bomo ponudbo!

Koliko časa traja lektoriranje?

Koliko časa bo trajalo, da boste prejeli lektorirano besedilo, je odvisno od tega:

  • za kakšno besedilo gre,
  • kako dolgo je,
  • kako zahtevno je za branje,
  • koliko napak je v njem,
  • od različnih drugih dejavnikov.

Pomembno je, da se pred oddajo naročila dogovorite za natančen rok izvedbe, ki mora biti vnaprej določen in znan, da ne pride do kakšnih nesporazumov. Kar je za nekoga hitro, je namreč za nekoga drugega lahko počasi in obratno, zato je treba določiti točen datum, do kdaj bodo besedila popravljena.

Kakšna je cena za lektoriranje?

Prav tako pa je že ob oddaji naročila treba vedeti tudi vsaj okvirno ceno za lektoriranje, na katero lahko računate, zato je ta v naši agenciji vedno znana vnaprej, saj se zavzemamo za transparentno poslovanje, ki v primeru lektoriranja besedil poteka tako:

  1. Pošljete nam besedilo, ki ga želite lektorirati, preko spletnega obrazca ali elektronske pošte. Zraven dopišite še želen rok izvedbe oziroma najkasnejši datum, do kdaj bi potrebovali lektorirano besedilo.
  1. Na podlagi pregleda besedila vam sporočimo točen datum oziroma rok izvedbe ter okvirno ceno za lektoriranje.
  1. Ko prejmemo vašo potrditev, da se strinjate s ceno in rokom izvedbe, se lektoriranje besedila začne, kar pomeni, da do datuma, za katerega smo se dogovorili, prejmete brezhibno lektorirano besedilo brez pravopisnih ali kakšnih drugih napak!

Spletno naročilo


Naročam naslednje storitve


Datoteka z besedilom


Datoteka z besedilom


Datoteka z besedilom


Datoteka z besedilom