PREVAJANJE BESEDILA

Bi potrebovali prevajanje besedila? Naša prevajalska agencija vam z veseljem priskoči na pomoč in poskrbi za odličen prevod v najkrajšem možnem času.

Naš cilj je zagotavljanje visoke kakovosti vseh prevodov, kar privede do zaupanja vrednega poslovnega odnosa, zato naši naročniki z veseljem sodelujejo z nami že vrsto let. Če potrebujete prevod določenega besedila ali vas zanima dolgoročno sodelovanje, nas pokličite ali nam pišite!

Kakšna besedila prevajamo?

Za vas lahko pripravimo prevode različnih vrst besedil, kot so:

  • prevodi pravnih besedil (vse vrste pogodb, zakonov in drugih predpisov, izpiski iz sodnega registra podjetij, notarske listine, listine v zvezi z ustanavljanjem podjetij, direktive in zakonodaja Evropske unije, listine v zvezi s privatizacijo in denacionalizacijo …),
  • strokovni in tehnični prevodi,
  • prevodi znanstvenih razprav in projektov,
  • prevajanje letnih in revizijskih poročil,
  • prevodi sodno overovljenih listin,
  • splošni prevodi (reklamna sporočila, literatura, oglaševanje itd.).

Koliko časa traja prevajanje besedila?

Trudimo se, da prevajanje besedila opravimo čim hitreje oziroma da se pri tem držimo rokov, ki jih določimo skupaj z naročnikom glede na njegove potrebe in želje. Koliko časa bo trajalo, da dobite končni prevod, je odvisno od vrste in dolžine besedila. Vsekakor pa bomo že pred začetkom dela določili natančen rok, ki se ga bomo tudi držali. Če se vam zelo mudi in prevod potrebujete čim prej, nas na to opozorite pri oddaji naročila in potrudili se bomo, da bomo za vas prevod pripravili kolikor hitro bo to možno!

Kakšna je cena prevajanja besedila?

Ceno za prevajanje besedil si lahko ogledate v našem ceniku, kjer so navedeni tudi vsi jeziki, iz katerih oziroma v katera prevajamo. V ceniku so navedene tudi cene drugih naših storitev, seveda pa lahko pri večjih količinah besedil ali rednemu sodelovanju dobite tudi popust.

Naročite prevajanje besedila v naši agenciji!

Naše dolgoletne izkušnje na področju prevajanja in mnoge reference, ki smo si jih v tem času nabrali, so tisto, zaradi česar nam zaupa zelo veliko strank, ki cenijo, da se za vsak prevod maksimalno potrudimo in da je ta zato res kvaliteten. Poleg tega pa nas odlikujejo tudi hitro opravljeno delo, velika prilagodljivost, to, da znamo prisluhniti željam svojih naročnikov, ter tudi ugodne cene.

Če potrebujete prevod, lahko naročilo oddate kar preko spleta – vse, kar morate storiti, je le to, da izpolnite spodnji obrazec!

Spletno naročilo


Naročam naslednje storitve


Datoteka z besedilom


Datoteka z besedilom


Datoteka z besedilom


Datoteka z besedilom