Prevajalska agencija – Prevajanje.net

Če potrebujete kakovostno prevajanje različnih besedil, je prevajalska agencija Prevajanje.net pravi naslov za vas in za to, da dobite tisto, kar potrebujete. Dolgoletne izkušnje na področju prevajanja ter veliko odličnih prevajalcev in prevajalk, ki obvladajo različne jezike in s katerimi sodelujemo, nam omogoča, da svoje delo opravimo hitro in kakovostno. Zaradi tega se na nas lahko resnično zanesete, da bomo za vas pripravili prevod, kakršnega potrebujete, in to v najkrajšem možnem času.

V primeru, da potrebujete prevajanje besedila, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali!

Prevajamo namreč prav vse vrste besedil, od reklamnih brošur in spletnih strani do katalogov, člankov v revijah, leposlovja in znanstvenih člankov. Prav tako prevajamo tudi sodna in pravna besedila, zakonodajo, strokovna besedila, letna poročila, pogodbe in vse ostalo. Nekateri naši prevajalci so specializirani za posamezna področja, poleg tega pa imajo veliko izkušenj, zato bo končni izdelek točno tak, kot pričakujete.

Kontaktirajte nas in dobili boste prevod, kakršnega potrebujete!

Kdo smo?

Podjetje Eurotranslate storitve d.o.o., pod okriljem katerega deluje prevajalska agencija Prevajanje.net, vam že vrsto let nudi hitro in kvalitetno prevajanje vseh vrst besedil in ostale storitve na področju prevajanja. Že od samega začetka našega delovanja se trudimo biti čim bolj prilagodljivi in svojim strankam ponuditi čim bolj celostno storitev, kjer lahko dobijo kakovosten prevod različnih besedil v različne jezike. Med našimi prevajalci, s katerimi sodelujemo, so tudi izkušeni sodni tolmači, poleg tega pa nudimo tudi lektoriranje.

O podjetju

Prevajamo v več kot 23 svetovnih jezikov po enotnih tarifah iz tujega v domači jezik in obratno. Pri tem se držimo rokov ter visokih standardov, saj želimo, da je vsak prevod, ki ga naredimo, čim boljši. Zaradi tega sodelujemo le z izkušenimi prevajalci, ki imajo primerno izobrazbo, ustrezno znanje ter do potankosti obvladajo svoje delo. Spodbujamo jih, da so pri svojem delu čim bolj natančni, saj to zelo vpliva na kakovost končnega izdelka.

EuroTranslate storitve d.o.o.
Kotnikova 5
SI-1000 Ljubljana

Tel.:01 4301 541
Faks:01 4301 542
Gsm:031 303 948
Gsm:031 303 697
E-mail:info@prevajanje.net
DŠ:SI 83623213
MŠ:6698140000

 

Vodja pisarne: Rok Mejak
rok.mejak@eurotranslate.si

Prevajalski oddelek: Jure Štefančič
jure.stefancic@eurotranslate.si

Prevajalski oddelek: Matjaž Dežan
matjaz.dezan@eurotranslate.si

Uradne ure:
pon-pet. 7.00-18.00 / sob. 8.00-13.00

TR: 0201 1026 1161 456
Podjetje je davčni zavezanec in izkazuje ddv.

Številni zadovoljni naročniki

V številnih letih našega delovanja smo si pridobili številne zadovoljne naročnike, ki se takrat, ko potrebujejo prevod, najraje obrnejo prav na nas. Med našimi naročniki so tudi mnoga ugledna podjetja, s katerimi redno sodelujemo. Ogledate si jih lahko med našimi referencami, ki so dokaz, da svoje delo opravljamo dobro in zavzeto.