LEKTORIRANJE

Ponujamo strokovno lektoriranje vseh vrst besedil. Imate besedilo dolgo 10 strani, morda besedilo, ki obsega 300 strani, diplomsko nalogo, pogodbo, eseje ali kakršnokoli drugo besedilo? Pri prevajalski agenciji prevajanje.net vam bomo pomagali odpraviti slovnične in pravopisne napake ter poskrbeli za brezhibno besedilo v skladu z jezikovnimi pravili.

Pošljite nam vaše besedilo in naši vrhunsko usposobljeni lektorji ga bodo pregledali, popravili in vam ga vrnili brezhibnega in brez napak. Sodelujemo tako s posamezniki, kot tudi mednarodnimi podjetji in organizacijami, saj lektoriramo vse vrste besedil, od enostavnih do izredno zahtevnih.

Koliko časa traja lektoriranje?

Koliko časa bo trajalo, da boste prejeli lektorirano besedilo, je odvisno od tega, za kakšno besedilo gre, kako dolgo je, kako zahtevno je za branje, koliko napak je v njem in tudi od nekaterih drugih dejavnikov. Pomembno je, da se pred oddajo naročila dogovorite za natančen rok izvedbe, ki mora biti vnaprej določen in znan, da ne pride do kakšnih nesporazumov. Kar je za nekoga hitro, je namreč za nekoga drugega lahko počasi in obratno, zato je treba določiti datum, do kdaj bodo besedila popravljena. Prav tako pa je že ob oddaji naročila treba vedeti tudi vsaj okvirno ceno za lektoriranje, na katero lahko računate.

Spletno naročilo


Naročam naslednje storitve


Datoteka z besedilom


Datoteka z besedilom


Datoteka z besedilom


Datoteka z besedilom